Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, May 13, 2009

Dating with Mummy Aqila


korang mesti kenal kan sapa mummy cun dan baby hot kat atas tu ? tu lah marcia with her adorable baby .. sempat lagi aku jumpa dan dating walaupun sekejap sbb anak aku dah mula mengeluarkan segala bunyi dan bebelan yg mencabar kesabaran dan keimanan aku .. wakaka
janji dapat gak aku jumpa baby qila .. gerammm sangat tengok muka dia tu .. jumpa dlm pukul 2pm plus sbb waktu tdo qila adalah tengahari .. itu pun mummy paksa bangun .. ciannnnya qila kena paksa bangun kan .. yg kelakar tu, mummy tdo kan qila siap berkasut .. alahaiii mummy .. kelakarlah pulak aku dengar kan .. jumpa kat padang pahlawan dan lepak minum kat kopitiam ajork .. order toast butter dan tuna sandwich dan fries .. yg buat aku sangat geram dgn qila ni sbb dia pegang pencil color dia tu perfect ok !! less than 1 year tp pegang pencil kalah anak dara aku tu .. mcm mana aunty tak geram ?? mummy pulak kena usung coloring book with pencil color sbb 2 benda ni je yg buat qila jadi leka .. dan the kiddos pun tumpang sekaki lah seklai mewarna dan menconteng buku aqila .. tp, serious the kiddos sangat nakal lah .. pening aku .. jom tengok pic ..

left pic is baby Aqila and right pic is Hot Mummy ..

tengok aksi the kidss tengah coloring ..

To mummy qila, tq sbb spent a few hours dgn saya dan anak nakal saya tu .. nanti free boleh jumpa lagi ok .. ;)

2 comments:

Marsha~ said...

hahahaha.. beria-ia mewarna..
manalah ada nakal aida, bebudak tu aktif. tandanya bijak.. tu, si adik dah mintak baby tu.. tunaikanlaaaaahhhhh. hehehe..
*thanx sebab banje makan dan minum.. ngeeeeee

Aida said...

marsha ~ tu lah tu .. next time boleh buat pertandingan mewarna .. kalau tak nakal, takdenya dia panjat naik stroller qila .. aduhaiii .. malu makkkk ni ...
setakat makan sikit mcm tu, takde apa lah wakkk .. next kita makan ikan bakar lak ke .. hehehe