Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, May 21, 2009

Toys Baru

makkk aiii .. lamanya aku tak up date blog .. last up date hari jumaat lepas .. aku sibuk buat gaji lah .. bulan ni tak perasan yg gaji jatuh hari isnin, jadinya minggu ni semer kena settle .. dan pagi ni, alhamdulillah semer dah settle tinggal nak hantar cek ke bank je .. pastu hari ni ada j-kad day kat OU .. aleeeerrrr .. duit ni mmg ada lagi .. tp nak pegi lepas keje tu yg aku tak sanggup sbb confirm bapak jam .. jeles tulll aku tak dapat apply cuti utk hari ni .. pada mereka yg bercuti utk bershopping sakan tu, selamat lah bercuti .. hahahaha ..
errr entry hari ni pasal toys baru .. hehehe, ingat the kiddos je ada new toys .. aku pun ada gak baru je dapat hari selasa lepas .. toys ni mmg terpaksa beli sbb nanti aku berebut dgn mr hubby tu utk guna .. skang ni dah sibuk dgn assignment, jadinya aku prefer kalau aku pun ada satu .. pastu siap demand nak berukband tu .. dah approved pun dan pilihan dia adalah celcom .. tak kisah lah apa pun asalkan aku boleh bertenet siang ke malam ke subuh ke .. hehehe ..
nak buat mcm mana kan, dah mr hubby tu supplier utk barang ni, jadi aku dapat dgn kotaknya sekali dan aku apply utk extend kan warranty .. pastu nanti akan aku extend lg warranty dan lagi dan lagi dan lagi .. hahaha ..


4 comments:

CT NORAMIZA said...

fuyooo "mainan" baru lah aida, best best

Aida said...

miza ~ tu lah .. tp mainan ni tak berapa nak best sangat sbb kena buat keje je lebih .. hehehe ..

A.R.A.S.H. 910 said...

perghhh bestnya ada lappy baru!! huhu =)

Aida said...

A.R.A.S.H ~ lappy baru tu sbb dah terdesak je tu .. saya teringin nak camera baru .. mcm awak nya .. hehehe .. pastu nak berguru dgn awak .. boleh ???