Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, May 6, 2009

Seriously it's nice but ..

yeahhh .. entry ni mmg dedicated khusus dan khasnya utk kawan baik aku ni ..sapa lagi kalau tak bukan FARA .. dia pi melancong kat thailand ke mana tah .. pastu belikan ole² utk aku .. tima kasih .. sbb kau sudi gak belikan aku souvenir walaupun kau tau aku ni overrrrr skit .. hehehe .. aku suka kau belikan aku t-shirt .. tp kan yg buat aku berfikir 1000 kali utk pakai adalah ---->

aku mmg sanggup utk pakai tp hanya DIRUMAH saja .. gilerr kau .. sekali tengah aku pakai kan tetiba dtg lak org gilerr ke atau sex maniac ke tak ke naya .. yaiiii .. hmmm kalau aku pakai pun pakai time mlm nak tido je lah kan .. sebabnya ****** .. kannnnn

6 comments:

nURmALa mAZLan said...

kena lick kat situ naya jer..wakakakaka~

Aida said...

tu lah tu kan mala .. hahaha 18 sx ..

Fara Idayu Abdul Aziz said...

hahaha over ko kan....nak sgt ker???heheheh betul gak..ko pakai malam..sennag sket laki ko nampak..jadi x yah bukak mulut..dia dah tahu aper nak wat kan...opssss...terlebih sudah...

Aida said...

fara ~ woittt .. tu dah lebih dah tu .. kan ada lak kena banned nanti .. opis aku ni bukan boleh lebih skit .. hahahha ..

dila~noor said...

me loike!!
tapi memang bukan utk tatapan umumla kan..hihih

Aida said...

dila ~
kannn .. hahaha