Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, May 25, 2009

Tag from eZa

my desktop ekk ?? hmm tag ni aku terima dari Cik Puan eZa kita ni pada 6 may hari tu .. jadinya hari ni 25 May barulah sempat utk aku buat .. sorry ye lama aku simpan .. kalau desktop kat opis ni mmg semernya standard .. logo opis aku ni hah .. tak payah lah tepek ye sbb opis aku ni malu skit .. hahaha .. aku tepek desktop yg kat lappy tu ye .. desktop kat lappy tu adalah yg ni -:

kenapa aku pilih pic ni sebagai desktop ?? sbb pic ni adalah yg comel dan ternampak keakraban 2 beradik .. tengok tangan adik yg pegang bahu abg .. so sweeettttt .. walaupun dorang ni suker bergaduh, tp tetap adik dgn abg kan .. hehehe .. jadi syarat yg seterusnya adalah dgn mengetag org lain pulak .. dgn ini, aku anugerahkan tag ini kepada kengkawan aku yg lain pulak ..

Fara
Arash
Marcia
Dila~ Noor
Papa Haris
Mama Adib
Cik Puan Mala
Mama Adam
Cik Puan CT Noramiza

6 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

dah wat..huhu =)

Aida said...

Arash ~ TQ .. nanti awak punya jap lagi saya buat ye ..

dila~noor said...

huwaaaa...tag yg typist tu pun tak smpt buat lg..
keje kt cni line tak clear nk blogging la kak aida.takpe2..
nnt urusan tahlil n kenduri selesai sy jwb sumenye,,keh keh keh

Aida said...

dila ~ takpe .. take your time dear .. kak aida pun ada lagi tag hutang ngan Arash .. tak nyempat² nak buat lagi ni .. hehehe

Marsha~ said...

heuheuheuheu.. dh buat dah.. last few weeks.. :P

Aida said...

Marsha ~ yelah .. perasan gak kat blog awak tu .. tp saja je nak tag gak .. hehehe .. takpe nanti next tag, saya tag lagi ..