Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, May 15, 2009

Happy Teachers Day


pic kat atas ni adalah nugget ye kengkawan semer .. ekceli kat nursery the kiddos, ada sambutan hari guru .. di sebabkan aku tak perasan yg sambutan nya adalah hari ni, maka aku dgn terajinnnnn nya hanya mampu sediakan nugget goreng je .. alahaiii .. sorrylah cikgu .. kak aida tak ingat lah .. kalau tak boleh buat yg lagi best skit dari ni .. mcm last year, siap buat mee goreng lagi .. tp tahun ni, ini saja yg mampu akak sediakan .. ingat sabtu ni nak belanja dorang pizza lah .. nasib lah cikgu tu tak ramai sangat .. hehehe .. apa pun, pada cikgu² yg lain saya nak ucapkan
SELAMAT HARI GURU ...
buat cikgu saya yang paling saya sayang PUAN SALEHA BINTI SULTAN, terima kasih di atas pengorbanan yg telah cikgu lakukan utk saya .. saya sayang cikgu sangat .. dan saya tak boleh lupakan kuih buah melaka @ onde-onde yg cikgu buat tiap kali saya pergi belajar kat rumah cikgu .. lg pun, cikgu baik sangat dgn saya kan cikgu .. saya pun sayangggg sangat dgn cikgu .. cikgu lah ratu hati saya ketika saya sekolah dulu sbb cikgu cantik dan baik .. selalu je prihatin dgn saya kan .. dah lama saya tak jumpa cikgu .. nanti saya balik melaka, saya nak jumpa cikgu .. lagi pun saya segan nak jumpa cikgu sbb saya besar sangat lah cikgu .. hehehe .. saya harap semoga cikgu sihat dan dimurahkan rezeki hendaknya .. AMIN ..

2 comments:

Marsha~ said...

nuggets pun dah kira rezeki tu......... esok nanti kalau qila dah ada cikgu, mesti excited kan?? hehehe

Aida said...

Marcia ~ tu lah tu .. rezeki utk kanak² kan .. kalau time qila esok, sure mummy qila bagi lagi best .. hehehe