Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, May 13, 2009

The Kiddos vs Pool

hahaha .. tengok tajuk mmg lah sangat gempak .. bukan lah pool apa pun .. tp swimming pool .. ekceli my adik tu ada join club golf kat melaka .. pastu as a member club, entitle lah utk guna semer accommodation yg ada kat ayer keroh country club (akcc) tu .. spelling ayer tu mmg mcm tu ye .. sbb kat sign board pun masih lagi spelling mcm tu .. ok berbalik kat citer swimming ni tadi, mmg the kiddos sangatlah excited termasuk aku .. hahaha .. mak dia ni mmg selalu je nak tumpang sekaki .. nasib baik lah pakcik life guard tu kata ok utk swim with long pant dan t-shirt .. kalau ikutkan rules mmg kenalah baju mandi .. tp akak nan ado baju seksi tu .. badan akak ni pun banyak sangat spare tyre nya .. bila lah kau ni nak buang semer lemak tu aida oiii .. aku siap pi cari swimming trunk utk adin dan swimming suit utk dina .. sbb dah janji kan hari tu .. nanti mama cari yg lain lagi .. hehehe .. jom lah kita tengok pic .. aku takde idea nak tulis apa ..


ni budak kenit ni nama dia Jibrail .. tarikh lahir sama dgn i youuu .. tak takut pun lansung dgn pool tu .. di main jln je .. entah berapa gelen air kat pool tu dia dah minum pun aku tak tau .. hahaha

5 comments:

nURmALa mAZLan said...

terasa kesejukan kolam tu..hehe~tapi kita x tau berenang daaaa

Aida said...

mala ~ kak aida pun baru je belajar berenang .. dan dah lulus skit² je .. hehehe

dila~noor said...

teringt kenangan kocik2 dulu..salu g cni..balik dr Johor,sebelum smpai kl mesti nk mandi mande,dulu2 tpt ni kire grand sgtla..hihihi.
zaman kecik cenonit dulu adela swimming suit..pastu dah akil baligh trus segan nk pakai..hahah

A.R.A.S.H. 910 said...

giler kentang! =)

Aida said...

dila ~
hah .. akcc tu mmg dah ala² veteran .. tp tempat dia best .. suka sangat .. aman dan damai .. skang ni dah ada muslimah nya baju renang .. cantik lak tu .. nak jugak lah .. hahaha

A.R.A.S.H ~
tu lah tu .. syokkk betul ..