Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, May 26, 2009

Farewell Gift


pic kat atas ni dipanggil sangkar ye kawan² atau pun lebih dikenali sebagai hand carrier for pet especially cat .. ekceli kak farid yg suggest suh bagi benda ni as a present to fuzi .. fuzi ni salah sorang staff kat opis ni yg akan letak jawatan .. aku ikut jelah sbb aku takde idea nak bagi apa .. lg pun fuzi ni mmg tengah duk survey menatang ni .. so, pada fuzila hope akan success di tempat baru dan semoga dimurahkan rezeki dan dilindungi selalu hendaknya .. good luck and wish u all the best .. may our friendship never end .. take care ok ..

left pic kak farid with fuzi (white tudung) and left pic was me and fuzi

meh sini akak ajar cara nak guna .. hehehe (kata² seorang kakak yg juga cat collector)

7 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

wah..bela kucing kah? huhu

Aida said...

Arash ~ cik kak fuzi kita tu yg membela .. kak farid pun sama gak .. hehehe

eZa said...

gift ke give? hehehe ;)

Marsha~ said...

woaaaaaahhh.. cantiknya sangkar tucing tu.. pink lagi.. tucing betina ke?? hehehe

Adilah Abdullah said...

wah .... wah .... terujanya ... biler nak hadiahkan sangkar kucing macam tu kat aku .....

Aida said...

eZa ~ hahaha .. ok .. nantikan di betulkan balik .. tq teacher

Marcia ~ rasanya mcm tucing betina .. nanti saya tanyakan ..

Dila ~ weh .. ni bukan aku sorang je beli lah .. tp share .. kau bukannya ada kucing lagi kan .. kucing kau dah matikan ..

fuzila said...

~kucingku sangat teruja dapat sangkar baru~ keluar masuk keluar masuk...hahahahaha
~kucing sy betina yer..ade 2 ekor..
cik mici n cik miko..sape ade kucing jantan leh le meminang~