Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, May 27, 2009

Gedikk Time ..

bukan lah aku sesaja je nak buat tajuk entry tu mcm tu .. tp rasanya mmg gediklah kita org ni .. sbb apa kata mcm tu ?? sbb masa kat mariott tu, kita org (kak farid, me and fuzi) punya lah sibuk bergambar .. mcm gayattt je kan .. tp nak buat mcm mana .. dah tempat tu best dan menarik dan penuh dgn decoration yg menarik sanat .. haruslah bergambar kan .. aku peduli apa pun org nak kata apa .. sbb org KSM pun sama sibuk berposing sana sini .. hahaha .. ko rang tengok jelah pic kat bawah ni .. biar pic tu yg berkata² ok ..

bini org yg sibuk berposing ..

dgn opis mate .. bukan scandal ye ..

ni partner 1 to 3 tango .. ehh tak lah .. ni partner masa tarian inang dulu ..

jejaka PSMB .. yg available baju biru, yg pakai kot dan my partner tango tu ..
me with Hamizam and Aidil ..

2 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

wah semua posing model npk..lalala~~

Aida said...

hah .. tu lah pasal .. yg sorang tu dah sah² part time model .. yg kita org ni je over .. hahaha