Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, May 22, 2009

Without Us ..


wah wah wah .. dorang ni celebrated birthday ayah tanpa kami sekeluarga .. mentanglah kami ni sekeluarga tercampak jauh kat sini kan .. saja je nak kasi aku hangin kan .. pastu aku pun suh lah the kiddos nyanyi utk atuk through phone .. and atuk suka kan .. hehehe .. apa yg aku tengok dari pic yg adik aku hantar, ada kek (my fav kek !!!) , pastu ada lah makanan yg di tapau oleh adik dan akak aku tu .. korangggg .. memang kan .. suka buat aku telan air liur je tengok pic tu .. jeles sesangatttt ok ..

left pic : sweet couple of the year .. will love u both till my end life !!
right pic : mak, gosip apa tu ??

walaupun hanya air sirap dan berlatar belakangkan kereta antik tu, aku tetap jeles ok !!!!

3 comments:

A.R.A.S.H. 910 said...

semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki..AMIN =)

giea1011 said...

hey antik2 pun lepas tau ke mersing... banyak berjasa tiara tu.. kalau x bawa kau ke mydin... kejap2 mydin.. semak samun..

Aida said...

A.R.A.S.H ~
tq and AMIN ..

giea1011~
hahaha .. habis kalau aku yg tak lenjan kereta tu sapa lagi kan .. kalau ada mini cooper tu, sure aku lenjan gak .. hahaha