Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, June 28, 2010

Alhamdulillah .. Berjaya Akhirnya

Cuma tak sabar dan excited nak publish yg aku MENANG .. alhamdulillah .. rezeki anak dan mr hubby kan .. menang kat mana ? menang kat sini ni .. -:
Hanya 1 Pemenang ~Contest Aleeya01 : Like Father Like Daughter

Congratulations to Puan Aida

Pemilik blog :
http://superdupermama79.blogspot.com/

ini adalah antara yg aku boleh copy and paste kat sini .. 1st time tu masuk contest kat blog .. dan mmg bersyukur sangat .. nanti bley lah beli baju raya dina dan mr hubby yg sedondon .. utk entri yg aku buat tu, korang bley view kat sini -:
http://superdupermama79.blogspot.com/2010/06/contest-like-father-like-doughter.html

thanx yaya sbb memilih penyertaan aku .. :)

5 comments:

Marsha~ said...

sy tak pernah menang contest.... huhuhuhuhu.. bestnyee...

Aida said...

marsha ~ rezeki duk tepek gambar sang suami dan anak kot .. kalau gambar sendiri confirm tak dapat kot .. huhu ..

Aleeya said...
This comment has been removed by the author.
Aleeya said...

tahniah aida...nnt emel kat aku ley, no akaun bank ko eyh, ko nak cemana hadiah ni ..nak bank in kah atau nak by hand kah hehehhehe

ok emel aku

ayat2cintaku@yahoo.com

emel A.S.A.P okeyyyy

:))

Aida said...

yaya ~ tulah tu .. rezeki kan .. apa pun TQVM yaya .. senyum melebar dah aku kat opis smalam .. hehehe