Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, June 4, 2010

Good Job Adin

tadi pagi kan pegi skolah adin utk amik result exam dia .. mmg buat aku kembang hidung semangkuk je .. hehehe .. aku parents yg no 3 'q' utk jumpa cikgu kelas dia .. lawa cikgu adin ni .. sweet je .. yelah .. muda belia lagi kan ..
adin nya result mcm yg aku cakap, mmg membanggakan .. mid term ni dia dapat no 6 dari 38 dan markah keseluruhan 468/500 .. ok lah tu kan .. subjek yg major mmg semernya score cuma utk pendidikan jasmani dan muzik je dia dapat B .. mungkin sbb baru lagi kan .. takpe, yg penting subjek yg major tu score ..
mcm aku citer masa awal tahun dulu, kelas utk darjah 1 ada 14 kelas .. dulu adin di klas Ametis .. tp masa dlm Februari tu dia dah di naikkan ke kelas Zamrud .. dorang asingkan student yg bley membaca dan kenal huruf .. so far, 4 kelas je lagi yg masih tidak boleh membaca .. semoga adin akan belajar bersungguh² lagi utk maintain kan apa yg dia belajar ..
nanti naik dari cuti, adina plak dapat result exam utk kelas 5 tahun .. entah no brapa lah mak cik tu dapat ye .. sila nantikan .. aku akan buat report dari masa ke semasa .. ahakss

4 comments:

Aleeya said...

adin anak ko ni emsem eyh..dah beso nnt mesti jd jejaka rebutan huhuuu

Aida said...

err .. ensem skit je .. agaga .. jadi rebutan tu yg takut tu .. nanti pening aku nak cari menantu pilihan ..

dila~noor said...

adin ni tak risau.
makcik dina tu byk no tricknye..tak sabor nk tunggu result die..heheh

Aida said...

dila, kak aida pun risau gak .. sbb dia ni banyak sangat ngelat .. kalau ada keje rumahkan, dia bley declare takde .. hah, bila mr hubby nak bukak je beg dia, terus kata "owhhh adalah keje skolah, adik lupa" .. tengokkk betapa baiknya reason ..