Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, June 28, 2010

Jalan² Ke Penang

jumaat lepas keje je mr hubby amik aku kat opis then terus gerak ke penang .. pegi penang pun bersebab .. kalau tak bersebab, tak sampai lah kami anak beranak .. hehehe
khamis tengah mlm tu, akak ipar dan adik² ipar aku dari jb sampai .. actually, anak buah side mr hubby nak register kat uitm penang .. jadinya khamis ptg tu dorang dah bertolak ke kl .. then, rehat sehari kat rumah kami pastu terus gerak ke penang lak .. kalau ikut jadual, dorang semer nak gerak lepas solat jumaat tp disebabkan boss my hubby ada sekitar kl terpaksalah gerak lepas keje .. kalau ikut kan, aku pun tak dapat nak pegi sbb takde cuti .. tapi kita hanya merancangkan .. hahaha .. suka lah aku sbb dapat gak pegi penang ..
mlm tu sampai tol juru lebih kurang pukul 11 then tunggu cousin mr hubby .. kami bermalam kat rumah adik beradik arwah ibu mertua .. hmmm .. ni kali ke2 aku jumpa selepas jumpa dorang masa majlis kahwin aku dgn mr hubby .. mcm kejam je kan .. hahaha .. dah anak 2 baru jumpa balik .. bukan apa, relative mr hubby ni jauh semer .. paling ramai kat terengganu lah .. tu pun berapa kali je aku pegi .. nak citer banyak lagi tp kita minummm dulu .. hahaha

~ kita cuci mata dgn pic jambatan pulau pinang ~

6 comments:

Aleeya said...

nak buah pala hehehe

Aida said...

yaya, serius ke nak ? kalau nak aku pos kan .. ada beli spare ni ..

Fieza79 said...

wahh dtg penang..tak bgtau...dkt je tu ngan fieza nya tmpat...!

penang dgn buah pala tak dpt dipisahkan...! bw balek pala byk ke?

Aida said...

fieza ~ lorr .. mcm tak berkesempatan sebenarnya .. masa sangat pack .. borong jeruk tu ok lah sbb mr hubby tu hantu jeruk .. buah pala ada lah jugak .. :)

Aleeya said...

HAHAHA TAKPE LA BEB..KLO OPIS SEBELAH OPIS AKU TAKPE LA KO NEH..TAKPE2 SILA2 JEMPUT2 MKN PALA TUR HEHEHEH

Aida said...

yaya ~ utk pos takde hal lah .. apa salah nya .. nanti email lah add .. senang nak pos kan .. lagi pun buah pala tu tahan lama ..