Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, June 25, 2010

Practise Make Perfect


org tengah duk bagi taklimat kat depan, aku ni duk lah kat blakang mengasah bakat yg entah kan berbakat entah kan tidak .. hahaha .. aku saja je duk cuba snap gambar ni .. then hasil nya ok lah walaupun tak sharp .. dah tu .. aku duk pakai camera biasa je ..

hah .. yg ni pun sama gak .. dan hasil nya ok lah jugak .. nampak gaya mcm nak kena kumpul kan duit utk membeli gajet lain ni .. tp tak ya lah kot .. nanti hangat² tahi ayam je nanti .. utk kepuasan diri sendiri, beli je kamera baru nanti .. hehehe ...

2 comments:

Aleeya said...

wowww ngko..tak kalah tu...prektis ngambik gambo la nehh...cun2 ..nampak la seni nye..cewah aku..padahal aku pun taktau amik2 gambo ni men tangkap jewww hahahaha

Aida said...

yaya ~ aku pun sama .. jeles je tengok org pakai kamera besar .. mmg teringin tp nanti kejap je.. pastu malas .. haha