Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, June 21, 2010

Selamat Sudah

2 minggu lepas, aku balik mersing .. adik ipar aku yg bongsu bertunang .. selamat sudah kisah cinta mereka yg penuh onak dan ranjau .. aku kan menantu yatim piatu, jadinya bila adik ipar nak bertunang harapkan kepada abg² dan kakak² serta abg ipar serta kakak² ipar lah yg jadi tuan rumah .. suasana mmg penuh emosi bila bapak sedara mr hubby memulakan bicara .. tp kan, bakal biras aku ni dah pernah berjumpa dgn arwah mak mertua aku .. kira family dia dan arwah mak mertua ni pernah bersua dan berborak bersama .. dan kalau tak silap, waktu arwah mak mertua dlm wad pun dorang ada dtg ziarah ..

citer pasal cinta mereka ni, dulu mmg banyak rintangan .. rintangan dari family tu ada gak, tp yg paling sadis bila ada org ketiga yg main api .. haishhhh .. dan org tu pun dah terbakar dgn api ciptaan dia sendiri .. wakakaka ..
adik beradik ipar aku ni ada 6 org .. 3 lelaki dan 3 pompuan .. so far 3 lelaki tu dah kahwin dan akak ipar aku pun dah kahwin .. tinggal lagi 2 adik ipar pompuan yg tak kahwin lagi .. so far, yg bongsu ni dah tunang dan satu lagi tu dah dlm risikan .. hehehe
alhamdulillah .. semer nya hampir selesai .. moga, jodoh mereka akan berpanjangan hendaknya ..
sila lah lihat family photo kami .. seriously, mmg besar ok .. ;p

pst : kalau ada arwah mertua, mesti bahagia kan ..

2 comments:

Aleeya said...

uishhh hebatnye bak epik laila dan majnun la kisah cinta mereka yer hehehe

Aida said...

yaya ~ lebih kurang kot .. harus kena share masa mlm dia nak kahwin nanti .. saja berborak sampai lebam bijik mata .. hahaha