Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, June 3, 2010

Lenanya Tidur

sila abaikan rumah aku yg selerak tu .. aku cuma nak cakap, aku suka tengok dia org tido .. sangat senyap sikit rumah tu .. kalau tak asyik nak gaduh je .. kadang aku pun marah dia org sbb blocking tv bila dorang duk main kat situ .. bila dorang tido, baru aku rasa aman utk tengok tv .. kadang dgn aku skali tertido atas sofa yg dah buruk dan empuk tu .. ** tu tanda kena beli sofa baru sempena raya tahun ni**

bila tido malam, aku suka dorang ni tido pakai baju tak berlengan sbb rumah aku takde aircond .. bila time musim panas, mmg lah terasa bahangnya .. jadi pakai baju mcm tu, sejuk skit ketiak dorang tu .. tengok tangan adin .. mcm tu lah aku kalau tido .. tangan angkat ke atas mcm nak kena tembak .. agagaga .. yg dina lak, bila tak tido mmg selalu akan gaduh dgn abg dia .. tp bila tido, nak pula dia peluk abg dia kan .. ;p

tu lah dia anak² .. kenapa dorang sanggup buang anak yg tak dosa tu ?? haishhh .. tetiba lak emosi ..

5 comments:

dila~noor said...

tak marah pulak abangnye bile adik peluk gini..
alahai..sejuk perut mamanye kn tgk anak baik mcmni..
ade petua ? =)

Aida said...

dila ~ errr baik time tdo je .. kalau time celik bijik mata tu, kejenya gaduh dan buat bising sesama sendiri .. haishhhh ...
tp tu lah buah hati kan ..

Marsha~ said...

congrats adin.. belajar sungguh2 ye, dah besar boleh dpt keje best2, duduk dalam bilik besaaaaaaarrr.. heheh

**Jemput datang ke birthday bash Qila ye, Ahad (13 June) ni... :)

Marsha~ said...

eh.. ingat tadi clik komen utk entry yg atas.. huhuhuhuhu

Aida said...

marsha ~ tq marsha .. moga dia success selalu ..

bday qila ~ insya'allah cuba hadirkan diri .. hehe