Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, June 21, 2010

Benci Bilang Cinta

haishhh .. aku skang ni dah tersangkut dgn sinetron indonesia ni .. alahaiii .. suka bangatttt tengok marshanda yg comel tu .. dia nangis ke, dia ketawa ke, dia gedik ke tengok cun je .. sangat comel dan sesuai .. baim wong pun smart .. aku ingat kan baim wong tu cina tp islam rupanya .. nama betul dia muhammad ibrahim .. huhu .. ibrahim tau .. jgn memain ..
skang ni kalau aku dah tersadai kat depan tv dari selasa sampai ke ari jumaat, nanti hari sabtu pun aku tersadai lagi sbb dia buat marathon yg dari selasa sampai ke jumaat .. napa lah takde dvd je sinetron ni .. senang aku .. takde lah asyik nak tersadai je depan tv .. ok .. tu saja ..
eh, kat bawah ni aku tepek kan pic romantis winda cium dimas .. cute je ..

8 comments:

Aleeya said...

aku pn ske..tapi tak dpt follow sgt..sbb kdg blk cpt kdg lmbt kan..aku ingt ade kot nnt dvd dia kua..aku nak beli la..

Aida said...

yaya ~ hehe .. aku sabtu takde aktiviti sangat, jadi bley lah tersadai kan.. huhu ..

dila~noor said...

kak aida..tu tersadai ke tebongkang tuh?jelesnye!!ni la untungnye kawin awal..anak dah besar..ekekek..tetibe!

Aida said...

dila ~ tersadai je sbb nak terbongkang mcm tak sesuai .. maghrib kan .. huhu .. anak tetap kacau tau sbb dia org nak tengok ceria .. tp kak aida akan main psiko .. hahaha .. mama menang, dan anak kena tengok skali ..

Marsha~ said...

best gak cite ni eh.... sebijik princess hour.. :)

Aida said...

marsha ~ tu lah .. tp yg princess hour tu saya tak tertengok pun .. comel je kan ..

Marsha~ said...

best jugak kan adik badik tunang or kawin.. meriah.. sy tak merasa lagi sbbnye, adik ipar dgn adik betul masih2 belum puas bujang

Aida said...

marsha ~ best campur penat .. tp kecoh lah kita sbb kakak² lak jenis mulut bising .. hoho