Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, June 18, 2010

I'm Back

yeayyy .. hari ni aku dah bekerja dgn semangatnya .. alahaiii .. tu pun semangat sbb esok dah hari sabtu kan .. tu yg aku suka tu .. hmm .. gaji next week .. lambat lagi .. maknanya tak bley lah nak bergedik santai weekend ni .. kalau bergedik santai, nanti duit habis .. bila duit habis, nak tunggu gaji kena lah korek tabung .. agagaga ..
banyak benda aku nak up date .. dari aku sakit mata, pergi ke mersing adik ipar aku tunang dan ada lah dua tiga benda yg aku nak bebel kosong je ... ni tengah rushing utk cari participant bg event next week .. susah betul nak dapat participant .. bukannya kena bayar .. bagi free pun tak nak .. siap ajak tdo hotel lagi tu .. punnnnnn org tak nak ... hah ikut je lah ...

2 comments:

Aleeya said...

weii tak aci la..nek keje pastu cuti balikkk buwekkk hahahaha
*gaya sorang pendengki yg jengkel bekata kata*

Aida said...

yaya, aci takde .. dia dah balik india .. kekeke ..