Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, June 3, 2010

Gendang Gendut ..

tali kecapi .. kenyang perut .. suka hati .. :0
ewahhh .. berpantun pulak bila dah ptg ni ekk .. aku ok lagi ni .. siap dah balun secawan pearl kopi lagi .. ni semer gara² makan besar kat hotel seri pacific tadi .. disbbkan 'smetap' ada program kat sana, bos besar aku cakap ada 3 seat kosong utk lunch .. pastu bos kecik aku pun ajak .. aku mmg dgn senang hati dan besar stadium aku tadah kan .. makan free kat hotel 5 star lak tu .. harus lah aku akan dgn menyenangkan diri utk pergi .. pastu aku hasut mimi suh pegi walaupun dia berkeras tak nak sbb tengah diet sakan, tp hasil dari usaha aku menghasut bagaikan raksasa dia pun ikut gak .. huahuahua .. ada 10 org staff mcm ni, bankrup company ..
balik pada citer tadi .. makan mmg superb lah .. dah rating pun 5 star kan .. tp utk bulan ni dorang tengah promote makanan dari penang .. nasi kandar .. aku nasi ni utk sementara waktu, mmg aku cuba elakkan .. aku banyak belasah lauk je tadi .. pastu ending nya mesti ice cream .. vanilla takde tp aku pulun jagung dgn coklat pastu siap tabur dgn almond hancur .. perghhhh .. syahdu nya makan ice cream ..
oh ye, aku dapat makan lagi bubur pulut hitam .. tp tak sedap lah .. mak punya gak yg sedap sbb pulut tu mak beli kat langkawi .. confirm lah sedap kan .. cayanggg makk ..
so, esok dah pun hari jumaat .. lepas tu, the kiddos akan cuti 14 hari .. iyeee .. Dina siap cakap "Mama, cuti 14 hari kan ??" .. kiraan termasuk hari sabtu dan ahad .. minggu ni tak ke mana tp next week aku akan ke mersing sbb adik ipar yg bongsu nak bertunang dan naik dari cuti skolah tu plak akan ke penang utk registration anak buah aku ke uitm .. mcm padat je kan jadual .. takpe .. jalan punya pasal, aku pasrah je .. muahaha ..

2 comments:

Aleeya said...

vavaaaava ko kemain lagik mkn kat otel 5starr, tak aci tolllll, bos aku banjer kitorg mkn kedai tepi jalan jewww huhuuu baru tghari tadi gi...

Aida said...

yaya ~ untung kau nak gak boss belanja makan .. aku ni pun tadi sbb opis dah bayar utk 30 kepala kan .. kalau tak makan jelah nasi bungkus kat kantin opis sebelah ..