Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, June 25, 2010

Don't Drink & Drive

anak² ni bila dah besar mcm benda dia nak cuba dan buat .. antara nya ni lah .. duk main bumber car .. aku yg mak dia ni pun naik risau .. bukan apa .. takut lah terlanggar yg boleh buat dia terkeluar dari seat dia ke .. tp, alhamdulillah .. mereka adalah pemandu yg berhemah .. ;p

time ni kat genting .. aku baru je jumpa gambar ni @ transferkan dari camera ke pc .. sadis tul aku ni kan .. time ni kami pegi dgn fara & co .. awal tahun sebelum dorang naik sekolah .. pegi pun naik bas je yg mana the kiddos sangat excited dan teruja utk naik sky way .. owhhhh .. aku sungguh penat sbb nak kena beratur dgn org yg teramatlah luar biasanya .. the kiddos lagi lah .. dah membebel sbb penat kena berdiri .. walaupun dina bising suh dukung dia, aku surrender beb .. tak larat .. muncung mak cik tu bila aku tak layan utk dukung dia ..



apa pun dorang enjoy time ni .. sangat happy sampai terlupa abah kat rumah kan .. hahaha .. kalau tak silap kan, aku siap masak nasi lemak dan sambal sotong utk ke genting .. gigih u ols memasak pepagi subuh .. hahaha ..

4 comments:

Aleeya said...

vavavaaaaaaaaaaaaa marabahaya ..bestnye..aku pun rase nak nek nehhh haahhahaha

Aida said...

yaya .. kalo cukup tinggi bley lah join .. hahaha

Fieza79 said...

wahhh ni tak tumpu phatian ni..!
tol la mmg best men amik2 gamba ni...

Aida said...

hmmm .. tu lah pasal ..