Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, June 7, 2010

Brainstorming - Catering

haishhh .. sebenarnya tak tau nak buat entry apa .. sbb pic semer dlm hp .. tak transfer lagi .. smalam baru balik dari penang .. pegi member opis kahwin .. pegi pun dgn geng bujang termasuk aku lah jadi bujang .. haha .. sbb tu malas nak buat entri .. entri kawin² kan .. hehehe .. tp pengantin pompuan dia cantik .. comelllllll je aku tengok .. sesuai lah tu dgn si Aidil .. moga dia berbahagia dan kekal hingga akhir hayat ..
balik pada tajuk entry, utk akhir bulan ni kat unit keje aku ada buat brainstorming session .. dan focus utk session ni adalah catering .. so, pada kengkawan blogger yg ada sedara mara ke, kakak angkat ke, mak angkat ke yg ada bukak catering company especially yg sme bleh lah bagi aku contact no dorang .. bley lah join function ni secara FOC .. ye .. penginapan di tanggung sepenuhnya .. jadi, sila lah bagi tau ye .. :)

2 comments:

Aleeya said...

sana sini org kawen eyh...slmt memilih caterer hehe..

Aida said...

hmm .. minggu ni pun ada org kawin yaya .. tp sbb adik ipar nak bertunang, terpaksalah relakan walau aku tak rela .. sbb anak x-bos aku kahwin .. waaaaa .. sob sob ..