Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, June 16, 2010

Salam ...

Assalamualaikum .. halloooo .. ada org ke tu ?? aku ni kat rumah lagi .. dah 3 hari mc .. harap esok dah bley pegi keje .. letih lah duk rumah tak buat pape .. asyik ngadap tv je .. hp aku dah baik dah .. aku pegi repair .. rupanya carbon dia dah loose .. mana tak loose .. asyik duk tolak ke atas je .. dah nama pun jenis slide kan .. aku tak kena charge rm80 je .. tu pun ganti yg tak ori je sbb aku tak cukup budget nak tukar yg ori .. ori rm180 .. hmm nanti lah .. kalau rosak lagi, aku tukar je hp baru lg senang kan .. haha ..
utk kengkawan blogger yg lain, hari ni aku tak sempat nak buat lawatan ke blog kalian .. jadinya aku akan kadak kan lawatan aku nanti pada esok hari ye .. hehehe ..
rindu lah kat korang semer ..

2 comments:

Aleeya said...

lamanye ko mc ..psal pe aida ko domam ker??

Aida said...

yaya ~ sakit mata .. tp ni dah ok dah .. :)