Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, June 25, 2010

Dorang Dah Ready .. Aku ??

tengok muka dina .. bila aku tanya nak baby tak ?? dia akan buat muka mcm ni .. hmmm kira tak nak lah ye .. hahaha .. scary lah kot sbb nak dapat adik kecil kan .. nanti dia dah tak bley nak manja² .. tak bley dah nak ngada² sangat ..

pastu aku duk pinjam anak kawan .. comel kan .. nama dia emir .. emir ni pun tengah tunggu utk dapat adik dah .. then aku suh adin pegang .. nampak success dan ada bakat utk jaga adik .. hehehe .. ;p

last but not least, aku test letak kat dina .. dlm takut dan gelabah, dia tetap peluk kuat emir tu .. pastu jerit suh amik balik .. hmmm .. dia tak yakin kut sbb emir ni mungkin berasa gak kalau pegang .. dina tu kan kurus je .. hahaha .. so, misi ni kira berjaya kot .. tp bila nya aku nak buncit ni ?

2 comments:

eZa said...

teruskan usaha! hehehe ;)

Aida said...

thanx babe .. :)