Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, June 14, 2010

Sungguh Aku Terduga

aduhaiiiiiii .. hp aku yg aku tatang bagaikan minyak yg penuh telah rosak .. apsal ni ? screen dia gelap lansugn takde respon .. kalau hp slide ni mmg cepat rosak ke ? sbb aku baru pakai 2 tahun tau .. n95 plak tu .. aku gigih beli masa dapat duit pelarasan gaji .. lah ni dah rosak pulak .. nasiblah ada hp nokia sabun tu buat peganti .. sat lagi aku pegi opis utk amik hp tu ..
ni aku cuti .. cuti sakit .. aku dapat mc 2 hari .. sakit mata lah pulak .. dah lah jumaat lepas cuti .. ni dapat lak mc .. mata tengah bengkak dan berair .. dugaan lah sungguh utk minggu ni kan .. nanti sat lagi aku citer lah kat korang citer dari hari jumaat sampai ke hari ahad .. last week tu adik ipar aku bertunang .. jadinya aku balik mersing .. kononya nak amik pic tunang guna hp je, sekali hp blackout .. kena lah tunggu adik ipar aku upload pic baru aku boleh publish ye .. ok .. tu saja laporan utk pagi ni .. daaa

2 comments:

Aleeya said...

hohoo dia suh ganti hp baru turrr hehehe

Mrs Zamzuri said...

wah blog dah ada rupa baru.. sorry lama bercuti dr blog hopping.. hahaha..