Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, July 15, 2011

Bajai ??

muka happy dapat naik bajai ..

kisah 1 :
kalo org lain pegi tempat org mungkin akan lebih selesa guna pak supir atau teksi atau apa jelah .. tp aku, selamba gajah je naik bajai .. ingat marsha je dapat naik bajai ?? kakak ni pun dapat tau naik bajai .. wakakaka .. nak jugak .. ni gara² hari ke tanah abang .. pagi dari hotel mmg tak jam .. aku naik cab kena rp20,000 ikut meter .. tp bila nak bali je dari tanah abang tu, umanggggaiiii .. jammed dia jenis yg tak bergerak lansung .. ada cab, tp terus tekan nak rp120,000 .. ko gilerrr ke hapa nak bayar kau rm50 tu ?? sorry the lorry ye .. aku dgn chichi pun cuba lah nasib tanya pak polisi .. dia cakap "ibu naik bajai aja" aku pun apa lagi .. dlm hati "hoye!! hoye!! " mmg superb laju dan best .. yg penting, cepat sampai hotel ..


kisah 2 :
Chichi ni plak dah beli baju segala bagai, bila balik hotel tengok baju dah salah size .. kalo size kecik takpe .. di baginya size kakak ni hah .. confirm tak muatkan .. sudahnya, kami pegi balik ke tanah abg utk tukarkan size baju .. sempat lagi aku rembat kain cotton kat situ .. jadinya, kisah aku naik bajai ni adalah 3 kali .. sekali masa balik dari tanah abang .. pastu pegi balik ke tanah abang utk tukar baju dan kali ke 3, balik dari tanah abang ke hotel .. jadi Marsha, kita boleh dah high 5 sebab dah merasa naik bajai .. Qimie yg dah setahun duduk kat sana pun tak naik bajai .. mmg advance kan kita ni .. wakakakaa

3 comments:

Hanis MY said...

syoknya naik bajai, ha ah la mmg melampau terus minta rm50, dah la jem mau beratus...

ceman boleh tersalah amek saiz tu, takpe2 ada hikmah, kalau tak mesti tak ketemu kain cotton itu ya eh ape ke juadah pulak saya ckp indon ni hik2

Marsha~ said...

aida naik color ape ni?? yang biru lebih besar compare orange... kitorg sebelum naik mesti nak pilih yang biru dan yang cantik.. wakakaka

Aida said...

Hanis MY, tu lah tu .. agak melampau kan .. tp dorang pun bisnes .. kenalah mcm tu kot ..



Marsha,
dah tak pilih kaler dah .. asal kan dia nak masuk Thamrin City tu pun dah ok .. sbb Thamrin City tu katanya tempat org ada² .. tengok biasa je ..