Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, July 12, 2011

Dalam Hati Ada Taman ...

dia ni mmg dlm hati bukan ada taman lagi .. segala bunga pun ada .. hahaha .. sorry chi, lawak semasa je .. ni nak citer .. kat dlm KLIA yg canggih manggih tu, ada jugak suasana hutan yg dorang buat .. dah sbb hati berbunga² dapat business class, terus lah asyik nak berposing je .. sangat hoverrrrr ye ..
ni tuan tanah dah pun nak posing gak kan ..
tengok .. air terjun buatan pun ada tau .. ni kat area KLIA Jungle Boardwalk ..
ini adalah saya .. org lain pegi travel pakai cun² dan cantik je .. aku ni duk pakai sandal, tshirt dan jeans .. bag pun sling bag je .. mungkin sbb tu kot org selalu panggil aku mak cik kan .. ni yg berkobar-kobar nak transform diri aku ni .. org kata personaliti tu penting .. ayyooohhhh dong !! kita transform .. hehehee

5 comments:

Marsha~ said...

jom beli korset dengan saye!!! ansuran mudah gituew... ihiks

Hanis MY said...

bestnya kak...saya kalau lalu situ asyik tutup je tension betul..teringin gak nak masuk..kena byr ke free?

Aida said...

marsha, korset apa ?? premium beautiful tu ke ?? brapa rm ??


hanis, masuk FOC je .. tp kecik je lah tempat dia .. yg penting, tarikan tu ada .. hehehe

Hanis Azla said...

tak tahu pun ada tempat mcm ni kat klia tu.. tp iyelah, selalu naik airasia aje.. jdnya selalu ke lcct aje.. ha..ha.. sempoi pun stil cun aida... bag pun branded..

Aida said...

kak hanis, aida pun baru tau tempat tu .. hehehe .. cun gak ye ?? tima kasih .. :)