Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, July 11, 2011

Rugi .. Huk huk huk

Mcm mana tak terasa rugi .. kalo ke jakarta mesti nak kena singgah mangga 2 kan .. tp tulah yg terjadi kat aku yg mana tak dan nak pegi mangga 2 .. kat jakarta sana, setiap hari ahad dorang akan tutup jalan pada kenderaan lalulintas .. mcm kereta, teksi, motos motor dan bas mmg tak bley masuk main road .. jadi sesapa nak masuk town kena jalan kaki ataupun berbasikal aje .. sudahnya, aku duduk jelah kat hotel dan pegi berbelanja kat area Thamrin City dan jugak Grand Indonesia .. tp shopping kat Grand Indonesia tu best .. tempat eksklusif lah .. baju guess budak murah .. tp aku tak beli sbb dah banyak dah baju dorang .. hasil tangkapan kali ni tak semeriah masa kat bandung tp duit tetap habis .. mcm mana tu ?? hahaha .. okehhh .. gambar akan di upload kemudian ye .. utk kasikkk panas, aku upload pic masa makan kat Business Lounge je ye .. makan tak hinggatttt kat lounge tu, bila naik flight dah tak larat nak makan plak .. makan main² je .. haishhh ..
air soya, yee mee kungfu .. yg lain tak sempat dah nak amik gambar ..

3 comments:

Hanis Azla said...

wah.. ke jakarta yer aida.. bestnya.. akak pun gitu juga.. klu aida takde, kurang juga seorang yg nak baca entry akak tu.. so thank you so much lah yer..

Hanis MY said...

syok nye kakkkk..teringin nk g jugak... tiba2 teringat lagu shila majid antara anyer dan jakarta eh ke situ plak haha

Aida said...

kak hanis, kononnya nak membeli kain yg murah².. tp design mcm sama je kat kl .. sudahnya beli beberapa je .. kurang mengancam kata org ..


hanis, kak aida plak teringin nak ke jepun tu walaupun tak berapa pandai nak makan sushi ..