Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, July 26, 2011

Water Park

Kalau masuk water park, confirm ada ayat "Sentiasa Awasi Anak Anda" .. dan jurukamera terbaik saya hari itu iaitu Aunty Zilla telah melakukan kerja² terbaik dengan menjadi jurufoto kami .. beberapa keping gambar yg ada terselit skali saya yg sedang mandi .. tp takdelah saya masukkan skali .. hehehe .. cukuplah the kiddos je kan .. apa pun, mmg best berendam hari tu ..

3 comments:

Hanis MY said...

syoknyaaa...kiddos nampak sgt happy, apapun vacation mmg best kan! bilalah nak vacay with my own kiddo...hu...

Hanis Azla said...

seronoknya tgk air tu.. nyaman aje rasa.. anak2 aida pun nmpk seronok sgt..

Aida said...

Hanis MY,
mmg syok habis sampai kan hari isnin dah kena demam .. hmmm .. apa lagi hanis .. cepat² lah dapat junior ..


Kakak Hanis Azla,
mmg nyaman kak sbb aida duk cari tempat redup .. rezeki kot kita org hari tu cuaca baik je ..