Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, July 21, 2011

Dating Dgn Qimie

pegi jakarta kalau tak jumpa Qimie mmg tak sah okehhh .. mesti nak kena jumpa .. jadi mlm ahad tu, aku dan Chichi terpisah sekejap sbb Chichi lepak dgn kawan dia dan aku jumpa Qimie .. dan aku tengok Qimie beli BB Torch .. adehhh .. sangat cemburu sbb dorang transfer file dari BB lama ke BB baru dgn cergas .. lepas dah teman Qimie beli BB, kami ke Hard Rock mencari Pin utk Marsha .. lepas tu kami terus ke Kemang .. makanan di sana best dan world wide .. memula nak ajak makan sambal iblis, tp kata Qimie waktu mcm tu lauk banyak dah habis .. so pasrah lah ke mana je pun sbb Qimie duk angkut skalik technician dia utk jadi pak supir .. wakakaka ..
ni lah dua staff Qimie yg dari Malaysia .. satu singh dan satu lagi chinese .. 1 malaysia kan ..
dan haruslah berposing lagi walaupun makanan dah ada depan mata ..
4 of us .. dan makanan kat situ mmg best .. yg pasti, aku akan repeat ke jakarta lagi .. tp yg akan dtg kena lah lama skit tinggal kat situ .. pegi 3 hari 2 malam mcm tak stabil je emosi dalaman aku ni .. huk huk huk ..

6 comments:

Fieza79 said...

syok nya..jakarta..!

Hanis Azla said...

aida ke jakarta atas urusan kerja ke bercuti? akak dah confuse pulak.. he..he..

Aida said...

Fieza, syok je awak jakarta tu sbb duit kita masih besar dan seronok utk shopping .. wakakaka ..

Aida said...

kak hanis, jalan² habiskan duit kerjanya .. hehehe .. takde nya urusan kerja kak ..

Hanis MY said...

akak seumur hidup saya ni tak pernah makan hard rock cafe bestnyaaaa huhu...

Aida said...

hanis, kak aida pun tak makan kat Hard Rock .. tu makan kat tempat lain .. posing je kat hard rock .. ;p