Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, July 22, 2011

Entri Khas : Hanis Azla

kawan² .. dlm blog aku ni ada kakak ni nama blog dia Hanis Azla .. dia baru je launch satu novel bertajuk Takdir Fitrah Terindah .. keluaran Buku Prima di bawah pasaran Karangkraf .. owhhh .. tidak ku sangka, kakak yg rajin comment dlm blog aku ni rupanya seorang penulis .. aku sangat bangga wehhhhh .. dan secara automatiknya aku jadi tak sabar nak mendapatkan buku ni .. tadi dah pegi jalan tar pun buku ni belum sampai .. mungkin stok minggu depan sbb buku ni baru je smalam di announce .. kalau tengok sinopsis mcm citer sedih .. tp aku tau pasti akan ada happy ending .. ish .. tak sabar plak nak tunggu buku ni .. apa pun .. tahniah buat kak Hanis .. impian anda telah tercapai .. dan saya sangat berbangga .. whoott whoott ...

4 comments:

Hanis Azla said...

terharunya dgn entry ni.. terima kasih aida.. tadi pun akak call MPH katanya tak sampai lg.. harap2 minggu depan dah ada.. sabar yer aida.. harap2 aida menyukai novel akak tu nnt..

Aida said...

Kak Hanis, my pleasure .. :)
Minggu ni kena call lagi kedai buku tu utk buku akak ni .. nanti akan di comment buku itu ya ..

Hanis MY said...

itulah kak, sy pun excited dan tak sabar nak baca ni weeee...

Aida said...

hanis, kalau hanis dekat bley je kak aida bagi hadiah kan .. tak pernah lagi menghantar hadiah sampai ke jepun .. hehehe