Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Monday, July 11, 2011

Wajah² Gembira!

time ni kena que kat kaunter untuk check in .. dah cuba kat kiosk tp tak boleh .. bila guna online kat bb pun tak bley .. entah apa lah masalah ..
yg ni partner aku yg ke jakarta .. nama dia Hashella Alias a.k.a Chichi .. mmg sempoi dan ngam je sbb dia jenis happening tp garang weiiiii ... ni wajah² yg happy gilerr tak hingat sbb flight tiket yg di beli kat KLM berharga RM417 telah di upgrade ke Business Class utk flight MAS .. waduh² .. ketika kami diberikan dugaan yg susah untuk buat check in cara yg mudah dan canggih serta pantas melalui kiosk dan hp, rupanya kami diberi rezeki dengan cara yang lain .. Alhamdulillah .. sangat bersyukur .. disebabkan KLM overbooked, MAS terpaksalah membantu menguruskan penerbangan kami .. mana² yg di offer naik economy Mas, mereka dapat voucher 50euro .. hebat kannnnn ..

4 comments:

Marsha~ said...

kalaulah boleh sengih sampai telingaaaaaaa... hehehehe

Aida said...

bukan sengih sampai telinga je .. rasa mcm tak cukup dah nak lebarkan senyuman tu ... wakakakaaaa

Hanis Azla said...

kegumbiraan mmg terserlah di wajah.. rezeki2.. ada mcm2 cara Allah nak beri rezeki pada kita kan aida.. thank you ALLAH..

Aida said...

Kak Hanis,
gitulah dia nya .. dlm susah, pasti ada senangnya kan .. Thank You Very Much ALLAH .. syukur sangat!