Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, July 28, 2011

Kami dan Gajah !

rasanya kalau gajah yg original, adakah kami mampu melakukan nya ?? jgn mimpi ye .. aku rasa usahkan nak peluk kaki gajah, nak duduk dekat pun mungkin takut .. tp tengok the kiddos .. habis dipeluk kaki gajah .. yg adin siap nak panjat gajah tu .. nak duduk kat belalai gajah katanya tp sbb pak guard ada, jadi tidak akan aku buat keje gile .. wakakaka .. okehhh .. tamat dah citer pasal sunway .. aku dah pening ni sbb next week dah puasa .. adin dgn dina puasa sebulan dan setiap pagi sahur, mesti kena makan nasi dgn air susu .. okehhh .. jam kena carik balik lah ..
last but not least, gambar tumbukan dari kami .. ;p

2 comments:

Hanis Azla said...

he..he.. ingatkan gajah kat zoo tadi.. seronok bila anak2 nak puasa kan.. tp kitalah kena sediakan makanan kegemaran mereka utk sahur dan berbuka.. akak pun minggu ni dah start training bangun sahur.. han puasa sbb dia percubaan.. is pula ganti puasa sbb demam 1 hari last year.. so dah mulalah akak bangun 5 pg kejut anak2 bersahur..

Aida said...

Kak Hanis, hehe .. tajuk kena propa skit kan .. hehehe
nampak gaya cenggitu lah kan .. kena dah bangun awal ..