Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, July 22, 2011

Bumblebee Yellow Car

Qimie yg nampak dulu .. aku pun terus excited ..
meh kasi zoom kat tayar dia .. kalau tengok live, tayar dia nipis gila tp rim dia besar gabak .. yg tak tahan tu siap ada logo transformers okehh .. mmg giler sungguh org kat jakarta ni .. kalau kaya, mmg kaya sangat .. tp kalau miskin, mmg sungguh miskin ..
sapa yg ayu bergambar ?? confirm lah Qimie kan .. sopan gitu .. bini sapa ni ???
yg senget bergambar tetaplah haku kan .. sangat hover .. hahaha .. nampak dek tuan punya kete, habis di jelingnya .. wakaka .. i tak pedulik .. gambar tetap gambar .. ;p

6 comments:

Hanis MY said...

huwaaa pengsan la tgk kete tu...sape la tuan empunya...takpe model kete mmg kena posing senget i loikeee...

Hanis Azla said...

klu anak akak tgk gambar ni mahu dia nangis.. klu di tgk keta ni live pulak sure dia mintak ayah dia beli satu.. he..he..

cik zilla said...

jejai pakwe si fasha sandha kan pakai kete ni.. plet JEJ41 lagik..

Aida said...

Hanis,
hmmm .. kak aida pun harus pengsan gak .. tu yg menggila amik gambar kete tu .. wakakaka ..


kakak Hanis,
huwaaaaa .. habisss lah ayahnya kena beli satu plak nanti ..

Aida said...

Cik Zilla,
iyeke ?? bukan mereka dah berpisah ?? hmm .. suka fasha sandha tu sbb dia cantik .. tp kecantikan dia tak seiring dgn sikap dia ..

Mrs Zamzuri said...

haha... sopan la sgt kan? dah berapa take baru nampak sopan kot!