Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, July 26, 2011

Jawapan !!

Ingat lagi kisah link ni http://superdupermama79.blogspot.com/2011/07/blog-post_20.html?? entri yg tanya baju apa tu kan .. jawapan dia 3 pasang baju pregnant .. mmg cantik dan sangat murah .. 3 pasang (blouse dan seluar pregnant) hanya rp410,000 bersamaan dengan RM146.78 .. jadi korang rasa berbaloi tak kalau aku beli awal walaupun aku tak pregnant lagi ?? kan aku dah cakap .. confirm korang akan gelak kan .. almaklumlah .. nak kata beli untuk aset, bukannya berharga pun .. tp dah mata ni gatal nak membeli .. terus aku beli sampai 3 pasang .. bila lah boleh pakaikan .. wakakaka

4 comments:

Hanis Azla said...

alahai.. tak terfikir pulak baju tu.. he..he.. kira okeylah aida.. sebagai persediaan.. lagipun kalau 3 pasang dapat dengan harga mcm tu mmg boleh sgtlah buat stok awal2 kan..

Aida said...

kak hanis, tu lah tu kak .. hehehe .. persediaan awal kan ..

Fieza79 said...

ala boleh je utk persediaan masa depan...plan dh ada kan...?

mmg murah sgt la..

Aida said...

Fieza, plan mmg dah ada dah .. tak sabar plak rasanya .. hehehe