Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Friday, July 15, 2011

Welcome To Jakarta!

telah sampai jakarta .. rasa sedih nak meninggalkan MAS yg layanan nya sangat superb .. adehhh .. sila geli ketiak bila baca .. ;p
dia sudah mula resah gelisah bila kami kena q panjang .. haiyoooo .. pastu ada groupl pak arab yg sangat kelam kabut .. boring jadinya tengok dorang .. dengan suasana yg panas, terus Chichi ni rasa nak pengsan .. nasib aku ada .. tp aku pun tak bley nak buat apa .. takat suh dia tanggalkan jaket dia tu je .. hehe .. lepas je settle hal kat airport, teruk amik bluecab utk ke Thamrin Residences .. tak jadi tido rumah Qimie sbb Chichi ni ingat Qimie stay kat Aston tu dgn husband .. segan katanya .. hehehe

6 comments:

Fieza79 said...

owhh terbang ke jakarta...syok nyaa...

Hanis Azla said...

klu akak pun rasa taknak turun dari flt tu.. he..he..

Hanis MY said...

akak nanti update lg tau...bestnyaaa sure sopim sakan ni

Aida said...

Fieza, buat masa ni kan kat situ je yg mampu utk pegi .. hehehe

kak hanis, hah tu lah tu .. mmg tak nak turun sangatttt ..


Hanis MY, Insya'allah kak aida akan update lagi .. hehehe

Marsha~ said...

Dengki tauuuuu... Update skettttt je.... Lamanyeeeee nk tunggu ni... Hahaha

Aida said...

Marsha, hehehe .. kasi panas skit lah sbb ending dia mesti korang gelakkan aku .. tak caya, tengok lah ..