Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, July 7, 2011

Tido Dalam Khemah

team building hari tu, kami semer kena tdo dlm khemah je .. toksah lah berangan nak tdo atas tilam yg empok dan sejuk berekon ye .. err sebelum nak ada khemah, pasanglah dgn kengkawan yg satu khemah tu .. tiada alasan untuk bermanja dan di manja!
rumah kami dah siah .. aku satu khemah dgn kak ana dan jugak Jo (cawangan sarawak) .. tiada tilam yg tebal tp cukuplah dgn sleeping bag yg aku pinjam dari bos .. untung bos aku cakap dia ada sleeping bag, kalo takde tak ke aku kena beli tu .. haiyoo .. janji ada kan dari tiada .. citer lain sambung esok sbb ni banyak keje lah .. esok nak cuti lagi ni .. hehehe

2 comments:

Marsha~ said...

sejok tak malam2?? hehehe

Aida said...

dia mula sejok lepas pukul 2 pagi .. tp tu pun sebab hujan .. sadissss .. haishhhh