Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Thursday, July 14, 2011

Mewah Lagi !!

org lain yg naik business class, sikit pun tak heran nak bergambar .. tp aku tak pedulikk .. aku nak jugak .. org lain semer relax je .. business class kan 2 seat je .. luas tempat dia .. aku sangat suka bila tengok ada bantal kecik dgn shawl ..
dia pun habis ku paksa utk berposing .. bila lagi kan nak merasa duduk kat tempat mewah cenggini .. makan berhidang satu².. mmg superb kelas .. dan stewardess dia walopun tak secantik Lisa Surihani, tp baik sangat .. pemurah jek senyuman .. tak mcm KLM nya stewardess .. sudahlah tua, kedekut plak senyuman .. garang oittt ...
ni starter .. ada dessert dan mix vege .. tp aku tak termakan sayur tu sbb mcm pelik je .. sudahnya aku balun dessert je .. tu pun sikit sbb manis bangatttt deh .. kakak kan tengah diet gula dlm badan ni .. sbb tu dah turun 2 kg .. woot wootttt .. tu nanti kita citer ye ..
garlic bread mmg aku tak tolak .. kalo makan pizza hut, mmg berebut dgn the kiddos .. ;p
mmg sedap .. walopun sedap, tp perut ku dah tak mampu utk terima kamu .. sudahnya makan separuh je .. steak tu sangat lembut ye .. sekali potong jekkk .. adehhh .. pembaziran telah berlaku di situ .. adehhhh

8 comments:

Ainul Hayat said...

Rugilah kak tak habiskan steak tu...hehehhe.....

Marsha~ said...

adoiiiiiiiiiiiiiiiiiii... dahle tgh puasa niiiiiiiiiiiiiiiii... kijaaaaaaaaammm...

Aida said...

Ainul, tu lah tu .. tp tinggal pun skit je .. sbb dah tak larat ..


Marsha,
sorry yang .. i tak tau u pose .. hehehe

Fieza79 said...

syok nya...makanan tu plng best..dh kenyang pun still kena telan gak...rugi tak makan...hehe

Aida said...

fieza, tu lah tu .. bila dah tolak mangkuk steak tu, duk jeling je .. kan best kalau bley tapau balik ke hotel kan ..

Hanis Azla said...

aida, semalam dah jeles, hari ni makin jeles pulak akak ni.. ha..ha..

Aida said...

kak hanis, ala .. jgn lah jeles .. tu rezeki yg tak bisa aida tolak .. ;p

Hanis MY said...

bestnyaaaa tiba2 rasa nak pengsan huhu...dpt tgk gambar pun jadilah.. yummy!