Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, July 13, 2011

Mewahnya ..

soya bean dan mee kungfu utk aku .. ni je yg aku amik kat business lounge tu utk alas perut .. kekwat je dengar kan bila cakap alas perut .. geli jekkk ketiak .. wakkaaa .. tp bukan tu je yg aku makan .. aku makan meat ball, aku amik air choclate blend, aku ratah ayam hijau dia .. banyak lah lagi .. gambar je tak terambil ..
budak ni amik soya bean gak sbb perut dah kena gastrik .. pastu dia makan spagetti .. pastu dia ada amik ice cream yg makan separuh je .. pastu dia kena gelak dgn en shuben dia pasal kita org tak pernah masuk business lounge tu .. dan mode ketika itu adalah mode Tercampak dan campur skit Jakun .. wakakaka ...

3 comments:

Hanis MY said...

bestnya bestnyaaa nak masuk business lounge jugakkk, syoknyaa

Hanis Azla said...

wah mcm2 dia makan... ni yg jeles ni.. he..he..

Aida said...

hanis my, best bangatttt dehhh .. sampai kan jumpa kerabat negeri sembilan pun boleh buat tak perasan sbb sibuk nak carik makan .. hehe ..


kak hanis, hmmm .. mmg banyak makan sampaikan bila dlm flight terus tak termakan .. sbb dah kenyang kan ..