Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Wednesday, July 27, 2011

Jambatan Gantung Sunway

pernah naik jambatan gantung di Sunway ?? sangat seram kan .. dengan bergoyang nya .. tp the kiddos sangat maintain je .. cuma Adina jelah tak bley stop .. bila stop dia takut .. tp kalau jalan je dia ok .. ni 1st time naik walaupun ke Sunway tu dah berkali² .. alasan yg paling utama adalah malas nak panjat tangga yg sangatlah banyaknya mcm tangga kat batu caves .. bergoyang jugaklah kepala lutut ni .. hahaha .. apa pun, mereka yg nervous bley lah memberanikan diri utk naik jambatan gantung ni ..
Saya sudah, anda bila lagi ??

4 comments:

Hanis MY said...

suka sgt dengan jambatan gantung tapi bila nak naik tu seram la jugak..
ala akak seram2 pun sempt lg posim! i likeee...

Aida said...

hanis, kak aida ni mmg extreme punya org .. nasib lah anak ni ada .. kalau tak buggyjumping tu pun akak nak cuba gak ..

Hanis Azla said...

pernah naik jambatan kat sunway tu masa belum kawen dulu.. skrg ni kalau suruh naik agaknya mesti guna alasan malas nak panjat tangga tu.. he..he..

Aida said...

kak hanis, eceehhh .. alasan sama kan .. hehehe