Kawan-kawan saya owwwsemmmm !!

NuffnanG!!

Tuesday, July 5, 2011

Team Building 2011

suasana kat lobi opis bila semer kumpulang sokongan aka kerani kanan, kerani, pemandu dgn dispatch kena pegi team building ..
tuan tanah ni mmg selalu hoverrrr .. pegi team building pun nak berspeak mata bagai .. tengok kakak kat sebelah tu .. ahhhh cunnnnya !!!!
tuan tanah yg hoverrrr telah sampai .. tengok bag tuan tanah .. sangatttt hover jugak mcm org siam nak pegi meniaga ..
tuan tanah yg hoverrr masih sibuk nak bergambar dan menayang bag yg sangat hoverrr tu !!
tuan tanah yg hoverrr bersama artis dari kumpulan Bayang .. opis aku pun ada artis tau .. hehehe..

2 comments:

Hanis MY said...

syoknya g team bulding! mmg tiap2 tahun ke kak?

Aida said...

hanis, tak lah .. baru pertama kali utk kak aida setelah hampir 10 tahun bekerja .. hua hua hua ..